Перейти до основної сторінки
24 лютого 2017 року спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області було проведено теоретичне і практичненавчання щодо проведення ветеринарної – санітарної експертизи м’яса та м’ясопродуктів із нанесенням позначок придатності й ветеринарних штампів із лікарями ветеринарноїмедицини області, які проводять дану роботу. По завершенню навчання було проведено тестування на підтвердження здобутих знань із отриманнямдозволу на нанесення позначок придатності і ветеринарних штампівпри дотриманні вимог наказів ДДВМ від 07.06.2002 року № 28 «Про затвердження Правил передзабійного ветеринарного огляду та ветеринарно – санітарної експертизи м’яса та м’ясопродуктів», від 14.01.2004 року № 4 «Про затвердження Ветеринарно – санітарних правил для бойнь, забійно – санітарних пунктів господарств та подвірного забою тварин» та наказу ДКВМ від 02.02.2010 року № 46 «Про затвердження Інструкції із застосування позначок придатності та ветеринарних штампів і внесення змін до інструкції по клеймуванню м’яса».
Попередня
Наступна