Перейти до основної сторінки
26 січня 2017 року в залі засідань Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області відбулася нарада – семінар на тему: «Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
В семінарі прийняли участь уповноважені лікарі ветеринарної медицини переробних підприємств та спеціалісти ветеринарної медицини, які здійснюють постійний державний ветеринарно-санітарний нагляд на переробних підприємствах Чернівецької області.
В ході наради спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії ознайомили запрошених з законодавчо-нормативними вимогами щодо безпечності харчових у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», дотриманням програм –передумов для запровадження системи НАССР на підприємствах, висвітлено послідовність розробки та принципи системи НАССР.
По завершенню семінару відбувся обмін досвідом серед присутніх спеціалістів ветеринарної медицини по питаннях функціонування системи НАССР.
Попередня
Наступна