• In English
  • Безпечність харчових продуктів під постійною увагою Держпродспоживслужби області.
    , опубліковано 20 Квітня 2018 року о 08:08

    19 квітня 2018 року   Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області проведено нараду із адміністрацією агропродовольчих ринків м.Чернівці та спеціалістами  державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи щодо дотримання ветеринарно-санітарних вимог при реалізації харчових продуктів. У роботі наради прийняли участь заступник  директора –начальник управління розвитку споживчого ринку Чернівецької міської ради Сідляр Р.В. та начальник інспекції з благоустрою при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради Обшанський С.В.

    Начальник  Головного управління О.Александрюк   із спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини довели до присутніх законодавчо-нормативні вимоги щодо обігу харчових продуктів на агропродовольчих ринках, директор Чернівецької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби України Допіряк В.О. зробив аналіз проведення ветсанекспертизи продукції, що реалізується на ринках, а начальник Чернівецького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Лазарєв С.Ю. проаналізував стан дотримання ветеринарно-санітарних вимог на даних ринках.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій