• In English
  • Відібрані зразки-приносять користь.
    , опубліковано 19 Березня 2019 року о 16:16

    На початку лютого 2019 року Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області продовжено спільну роботу з Департаментом соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації, в частині виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.12.2011 № 1406 «Питання реалізації та знищення використаних під час проведення експертизи (випробування) зразків нехарчової продукції, що були відібрані в межах здійснення державного ринкового нагляду».

    Так, в рамках реалізації рішення прийнятого в ході засідання комісії з вирішення питань щодо реалізації та знищення використаних зразків нехарчової продукції від 19.02.2019 р. здійснено безоплатну передачу товарів широкого вжитку (новорічні гірлянди, м’які іграшки та товари побутової техніки) загальною вартістю 54,8 тис.грн. для потреб Магальського дитячого будинку-інтернату, Петричанського та Чорторийського  психоневрологічних будинків-інтернатів.

    Слід зазначити, що безоплатна передача товарів широкого вжитку Головним управлінням здійснюється не вперше. Аналогічні заходи вже здійснювалися у 2018 році, тоді для потреб Петричанського та Чорторийського психоневрологічних будинків-інтернатів  були передані інструменти для ремонту загальною вартістю 14,0 тис.грн.

     

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій