• In English
  • Вода та грунт на Чернівецькому міському пляжі не відповідають санітарним вимогам
    , опубліковано 16 Серпня 2019 року о 16:16

    Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області інформує, що для безпечного відпочинку населення створені умови на 8 місцях масового відпочинку людей (пляжах), а саме: Чернівецький міський пляж; «Берег любові»  с.Бобівці, «Аква-Плюс» с.Кам’яна, «Рутка» с. Великий Кучурів Сторожинецького району;  «Сонячний берег» та пляж №1 ТРК «Сонячна долина» ПП Родничок Тревел» с.Бояни, «Хвиля» с. Магала Новоселицького району та  пляж «Каньйон» с.Грушівці Кельменецький район.

    За результатами проведених лабораторних досліджень води водоймищ та грунту в місцях масового відпочинку населення (пляжах) у серпні  місяці поточного року встановлені відхилення від санітарних норм за бактеріологічними показниками у воді з річки Прут та грунті на Чернівецькому міському пляжі .

    З метою упередження виникнення та поширення інфекційних хвороб керівнику комунальної установи Чернівецька рятувальна служба на воді надані відповідні рекомендації.

    Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області рекомендує утриматися від купання та відпочинку на даному пляжі.

    Робота в даному напрямку продовжується.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій