Перейти до основної сторінки
Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області продовжує широкомасштабну санітарно-роз’яснювальну роботу з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції на території регіону.
Так, станом на 11 березня фахівці здійснили візити до 1842 соціальних закладів, серед яких 849 освітньо-виховних установ (до запровадження карантинних обмежень), 450 об’єктів торгівлі та громадського харчування, 66 підприємств, 229 органів місцевого самоврядування та 248 інших об’єктів.
У рамках інформаційної кампанії педагогічним колективам, персоналу шкіл, дитсадків, навчально-виховних комплексів та інших освітніх установ надано роз’яснення щодо профілактичних заходів та санітарно-гігієнічних правил. На підприємствах, ринках Чернівецької області, кафе та магазинах розповсюджено брошури та плакати з інформацією про коронавірус та заходи безпеки.
Крім того, спеціалісти Головного управління ознайомили суб’єктів господарювання із рекомендаціями щодо проведення профілактичних заходів в закладах громадського харчування з метою мінімізації ризиків поширення COVID-19. Зокрема, перевірено перевізників на предмет проведення дезобробки транспорту для безпечного обслуговування пасажирів. А також проведено дезінфекцію залізничних та автовокзалів області. Санітарну роботу проведено і на ринках регіону. Кафе та ресторани перевірено на наявність засобів гігієни та дотримання санітарних норм.
Робота щодо протидії поширення коронавірусної інфекції триває щоденно.
Попередня
Наступна