• In English
  • Рекомендації Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області щодо профілактики інфекційних захворювань на територіях, де можливе забруднення питної води
    , опубліковано 22 Червня 2020 року о 21:21

     

    Через несприятливі погодні  умови (проливні дощі) та підтоплення прибудинкових територій у Чернівецькій області може погіршитись якість питної води в джерелах децентралізованого водопостачання (криницях) та зростає ризик її забруднення.

    Тому, щоб уникнути інфекційних захворювань, Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області рекомендує:

    – не використовувати для пиття, приготування їжі та миття посуду воду з забруднених джерел водопостачання;

    – дотримуватись правил особистої гігієни;

    – для пиття й приготування їжі використовувати питну фасовану або привізну воду;
    – в разі забруднення води в криниці, варто очистити колодязь та продезінфікувати;
    – у випадку виявлення перших ознак захворювання потрібно терміново звертатись до закладів охорони здоров’я.

     

     

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій