Перейти до основної сторінки
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області здійснюють профілактичні та протиепідемічні заходи з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції на об’єктах нагляду, згідно з постановами головного державного санітарного лікаря України. Моніторять агропродовольчі ринки, заклади торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування, перукарні, салони краси та інші установи.
Так, 3 липня в області обстежили 63 об’єкти нагляду щодо дотримання ними карантинних заходів, зокрема 28 продовольчих (на 61% із них виявили порушення); 10 непродовольчих (недоліки зафіксували на 70%); 2 агропродовольчих ринки (порушення були на 50% із них); 14 закладів громадського харчування (у 86% виявили недоліки); 2 перукарні (у 50% були порушення); 7 об’єктів інших категорій (29% з яких мали недоліки). Загалом порушення зафіксували на 40 об’єктах. Крім того, про них проінформували органи місцевої влади та самоврядування.
Також проведено роз’яснювальну роботу серед 204 осіб.
У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації посилено заходи реагування в Чернівецькій області на порушення обмежувальних вимог. Так, за звітний період спеціалісти оформили 10 адмінпротоколів. Тому ще раз нагадуємо про важливість дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання.
Робота в цьому напрямку триває.
Попередня
Наступна