• In English
  • Дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання під час здійснення обстежень Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області
    , опубліковано 20 Березня 2021 року о 18:18

    ⚠️ За період з 15 по 19 березня поточного року ГоГоловне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій областіроведено 557 перевірок дотримання протиепідемічних обмежень суб’єктами господарювання.

    ‼️ За результатами перевірок порушення дотримання карантинних обмежень встановлено на 79 об’єктах, за результатами виявлених порушень складено 42 протоколи про порушення протиепідемічних обмежень, надано 36 пропозицій (рекомендацій), а також проінформовано органи місцевої влади та правоохоронні органи про виявлені порушення.
    При здійсненні заходів основну увагу було зосереджено на об’єктах торгівлі продовольчими товарами, закладах громадського харчування та надавачів послуг (перукарні, транспорт, ігрові та розважальні центри,тощо).

    ✅ Так, було перевірено 195 закладів з торгівлі харчовими продуктами, в 48 з яких виявлено порушення дотримання карантинних обмежень, складено 28 протоколів та надано 20 пропозицій (рекомендацій).

    ‼️ Протягом тижня обстежено 4 агропродовольчі ринки. Виявлені незначні порушення згідно яких було надано 2 пропозиції, порушення усувалися відразу під час обстеження. Проведено роз’яснювальну роботу серед підприємців ринків.
    Також, охоплено перевірками 239 закладів громадського харчування, порушення виявлено на 8 об’єктах, складено 7 протоколів про порушення вимог протиепідемічних обмежень та надано 1 пропозицію (рекомендацію).
    У вечірній час 19.03.2021 року здійснювались перевірки у Вижницькому, Герцаївському, Глибоцькому, Заставнівському, Кіцманському, Кельменецькому Сокирянському, Хотинському районах та в м. Чернівці.
    Увечері було обстежено:
    ▪️ 20 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, встановлено 5 порушень, складено 4 протоколи (Вижницький, Глибоцький, Сокирянський, Хотинський райони) та надано 1 рекомендацію (м.Чернівці);

    ▪️ 74 заклади громадського харчування, майже всі з яких – були зачинені, однак у 2 закладах у м. Чернівці – були встановлені порушення та надано рекомендації, а також встановлено, що заклад «Йокі» працював під ключ.

    ▪️5 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, порушення встановлені у 2 об’єктах по м. Чернівці, складено 1 протокол та надано рекомендацію.

    ▪️15 об’єктів із надання послуг населенню (перукарні, ігрові та розважальні центри, спортивні клуби, тощо), встановлено 5 порушень, складено 3 протоколи (2 перукарні та 1 розважальний центр ) та надано 2 пропозиції (фітнес зал та перукарня у м. Чернівці). Варто зазначити, що незважаючи на карантинні обмеження розважальний центр «Came – on» (м.Чернівці) функціонував, тому спеціалістами Чернівецького управління було складено протокол.
    Робота триває.

     

    dot-10dot-11dot-8dot-9dot-7dot-6dot-5dot-4dot-3dot-2dot-1

    Call Now Button
    Будь в курсі подій