• In English
  • Проведення обстежень підтоплених населених пунктів
    , опубліковано 21 Червня 2021 року о 23:23

    Працівники Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області 21.06.2021 року в складі 4 мобільних груп долучилися до проведення обстежень підтоплених населених пунктів. Особлива увага зверталась на підтоплені джерела водопостачання та інші об’єкти та споруди.

    ❗️ Варто зазначити, що на підтоплених територіях три централізовані водопроводи, два стаціонарні табори, лікувально-профілактичні заклади та інші об’єкти критичної інфраструктури не підтоплені. Однак, встановлено підтоплення навчально – виховних закладів в селах Хрещатик та Репужинці.

    ‼️ Силами особового складу Головного управління Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області проводиться викачування води з підтоплених індивідуальних криниць (наразі проведено таких 39 викачки), а спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби проводиться обстеження підтоплених криниць та надаються відповідні рекомендації, а саме –
    не використовувати для пиття, приготування їжі та для господарських цілей воду із забруднених джерел водопостачання, бо існує ризик спалаху інфекційних захворювань, пов’язаних з водним фактором, передачі збудника інфекції.

    Робота в даному напрямку продовжується.

    obst-1obst-2obst-3obst-5obst-6

    Call Now Button
    Будь в курсі подій