• In English
  • Щодо вилучення йогуртів з Італії (виробник: Granarolo SpA, Vernate (MI))
    , опубліковано 07 Вересня 2021 року о 09:09

    До Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області надійшло повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 31 серпня 2021 року № 2021.4355-fup 9 стосовно вилучення йогуртів з Італії (виробник: Granarolo SpA, Vernate (MI)), що містять камедь рожкового дерева, яка перевищує MRL для оксиду етилену та експортувались до України (місце доставки: ТОВ «Дистрибуційна – логістична компанія «Пілот», пров. Володимира Усенко, 2 м. Харків, 61093).

    Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

    Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за тел.:

    (0372) 55-83-77,

    (0372) 55-35-09 або звертайтесь до територіальних управлінь.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій