• In English
  • Увага! Сальмонела в курячому м‘ясі
    , опубліковано 29 Вересня 2021 року о 10:10

    До Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області надійшли інформаційні повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 22.09.2021 р. № 2021.5027 та № 2021.5027-fup1 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: Super Drob S.A.) та надіслано до України (отримувач: ПП «ЛЯМП», проспект Червоної Калини, м. Львів, 79070).

    Держпродспоживслужба в Чернівецькій області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та/або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
    Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за тел.:
    (0372) 51-13-89,
    (0372) 51-13-92 або звертайтесь до територіальних управлінь

    Call Now Button
    Будь в курсі подій