• In English
  • Проінспектовано Герцаївський район
    , опубліковано 01 Жовтня 2021 року о 19:19

    Начальник ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, Анжела Косован, відвідала з перевіркою Герцаївський район. Разом з начальником району, Михайлом Малушем, були проінспектовані суб‘єкти господарювання на дотримання карантинних обмежень. Порушень виявлено не було. Також відвідали лікарню та фермерське господарство.

    За результатами перевірки встановлено, що на молочній фермі оптимальні умови утримання тварин у корівнику, створені з використанням сучасних конструкцій і технологій. На даху – прозорі вставки, тому у приміщеннях багато сонячного світла, а в доїльних приміщеннях лунає класична музика, що позитивно позначається на надоях.
    Корів у господарстві утримують без прив’язі. Вони йдуть до напувалки з підігрівом чи до мінеральних брикетів, коли захочуть.

    Окрім того, фахівців Головного управління Держпродспоживслужби на запрошення директора відвідали нову приватну лікарню. У лікувальному  закладі наявне сучасне медичне та діагностичне обладнання. Створені всі відповідні умови праці для роботи персоналу, обстеження та надання медичної допомоги пацієнтам. В закладі наявні всі дозвільні документи для кваліфікованої допомоги.

    ger2ger3ger4ger5ger6ger7ger8

    Call Now Button
    Будь в курсі подій