Перейти до основної сторінки
Тема семінару: “Дітям Буковини – здорове харчування”.
Організаторами навчання виступили Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Хотинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області. Серед основних питань, які обговорили на семінарі були:
– виконання регіонального плану заходів “Дітям Буковини – здорове харчування на 2020 – 2022 роки”; – проаналізували моніторингові перевірки постачальників харчових продуктів до закладів загальної середньої освіти та організаторів харчування в закладах загальної середньої освіти області за 9 місяців 2021 року;
– проаналізували проведення державної реєстрації закладів освіти шкільної та дошкільної, організаторів харчування та постачальників харчових продуктів; – обговорили стан виконання реформи шкільного харчування, яку запровадила дружина Президента України Олена Зеленська від 10 грудня 2020 року та багато інших не менш важливих питань стосовно харчування дітей в школах та садочках.
Попередня
Наступна