Перейти до основної сторінки
На виконання регіонального плану заходів «Дітям Буковини – здорове харчування на 2021-2023 роки» було проведено семінари навчання відділом безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Хотинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, а саме:
– 24 листопада 2021року проведено семінар навчання на базі Рукшинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. В даному заході взяли участь керівники Рукшинської ТГ та відповідальні особи за харчування в закладах освіти, кухарі. – 08 грудня 2021 року проведено семінар навчання на базі Ставчанського НВК . Взяли участь керівники Недобоївської ТГ, організатори харчуваня ФОП Миронець М.Д. та ФОП Заньковський О.А., а також відповідальні особи за впровадження системи НАССР у навчальних та дошкільних закладах освіти, кухарі. – 09.12.2021 року семінар навчання було проведено на базі Малинецького НВК. На навчанні були присутні керівники Клішківської ТГ, організатори харчування ФОП Гаврелян М.М., ФОП Антонюк Л.В., відповідальні особи за впровадження системи НАССР у навчальних та дошкільних закладах освіти, кухарі. – 10.12.2021 року провели семінар навчання організатора харчування Хотинська ТГ та Хотинська спеціальна школа інтернат №1. У навчанні взяли участь керівники закладів шкільної та дошкільної освіти, кухарі, відповідальні особи за харчування.
По результатах навчання було обговорено та прийнято ряд рішень, щодо покращення технічної бази харчоблоків та відповідних умов харчування дітей.
Під час проведених заходів було розглянуто ряд проблемних питань, які стосуються організації харчування в закладах освіти, щодо безумовного дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, заснованих на принципах НАССР.
Попередня
Наступна