• In English
  • Безпека харчових продуктів-головна мета нашого управління
    , опубліковано 29 Березня 2022 року о 17:17

    Сьогодні, 29 березня, під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, Аліни Гаєвської, відбулась нарада щодо результатів проведеного моніторингу роботи державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на ринках.

    🗣Обговорили наступні питання:
    ▪️ветеринарно – санітарна експертиза м’яса та м’ясних продуктів, молока та молочних продуктів, риби живої, яйця курячого, рослинної продукції, меду та продукції бджільництва, групи продукції промислового виробництва;

    ▪️приготування реактивів для проведення лабораторних досліджень.

    💬«В Чернівецькій області здійснюється щоденний моніторинг щодо забезпечення харчовими продуктами. На даний час область повністю забезпечена продовольством. Наразі функціонує 30 продовольчих ринків, де нами здійснюється постійний державний контроль та проводиться ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів. Нашим пріорітетним завданням є безпечність харчових продуктів, тому ми в посиленому режимі здійснюємо контроль за ситуацією на ринках»,- зазначив начальник ГУ ДПСС в Чернівецькій області, Аліна Гаєвська.

    За результатами наради визначили ряд завдань із зазначеними термінами. Питання безпечності знаходиться на постійному контролі Головного управління.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій