• In English
  • Отримати доступ до всіх поданих до НАЗК документів та подати декларацію ви можете в персональному кабінеті
    , опубліковано 13 Квітня 2022 року о 15:15

    Нагадуємо декларантам: отримати доступ до всіх поданих до НАЗК документів та подати декларацію ви можете в персональному кабінеті у Реєстрі декларацій за посиланням: https://portal.nazk.gov.ua/login

    Війна з російськими окупантами триває. Поки наші хлопці та дівчата героїчно захищають Батьківщину від рашистської чуми, багато регіонів в Україні поступово відновлюють свою роботу. Тому до НАЗК все частіше звертаються посадовці з питанням: чи можу я подати декларацію зараз не чекаючи на закінчення війни?

    Відповідаємо: – Так! НАЗК надає можливість подавати декларації навіть під час війни.

    Якщо ви маєте на руках всю необхідну інформацію для заповнення декларації, а також хочете її подати, то ви можете це зробити через персональний кабінет у Реєстрі декларацій: https://portal.nazk.gov.ua/login.

    Нагадуємо вам, що декларацію будь-якого виду посадовці зможуть подавати ще 3 місяці після завершення війни без порушення вимог строку подачі. Отож, вам не обов’язково подавати декларації, поки триває війна.

    Важливо: НАЗК обмежило доступ до публічної частини Реєстру декларацій та пошуку декларацій посадовців, щоб не наражати на небезпеку публічних службовців на окупованих територіях України.

    Проте ви можете отримати доступ до всіх поданих раніше документів після входу до персонального кабінету. Зверніть увагу, що у кабінеті всі ваші документи будуть відображатися із персональними даними, які у відкритій частині реєстру були заховані.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій