• In English
  • Організація роботи під час війни: що змінилось у Держпродспоживслужбі
    , опубліковано 13 Червня 2022 року о 20:20

    Як змінилася робота Держпродспоживслужби за більше ніж 3 місяці з початку російського вторгнення та який стан виконання поточних завдань, обговорювалось під час онлайн-наради з керівниками головних управлінь. Учасники обмінялися досвідом роботи в період воєнного стану та визначили ключові напрями роботи на найближчий час.
    З початку введення воєнного стану в Держпродспоживслужбі було організовано налаштування віддалених робочих місць для працівників. Центр обробки даних було перенесено до безпечного місця, а трудові книжки та накази – оцифровано.
    Щотижнево відбувався моніторинг місць перебування працівників, пошкодження майна, залучення працівників до захисту країни. Для постраждалих від війни було відкрито спеціальний рахунок.
    Крім основних функцій, які виконує Держпродспоживслужба, під час війни з’явилися додаткові напрямки діяльності, за якими була організована робота. Це такі напрямки як:
    ▪ організація та координація допомоги постраждалому населенню, тваринницьким господарствам;
    ▪ організація допомоги тваринам, постраждалим від війни;
    створення Національної платформи продовольчої безпеки.
    Крім того, було створено функціональні підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, серед яких:
    ▪ забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення;
    ▪ захисту сільськогосподарських тварин і рослин.
    Керівники головних управлінь Держпродспоживслужби доповіли про організацію роботи на місцях. Багато працівників були змушені виконувати роботу у надскладних умовах на територіях, де проходили військові дії.
    Т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк подякував керівникам головних управлінь за організацію роботи на місцевому рівні та підкреслив необхідність подальшої плідної праці заради нашої перемоги.
    Call Now Button
    Будь в курсі подій