In English
Перейти до основної сторінки
Служба
Служба
Громадська приймальня із надання безоплатної первинної правової допомоги
Особисте: Контакти
Керівництво
Розпорядок роботи
Положення
Структура
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Очищення влади
Колективний договір
Кадрова політика
Діяльність
Діяльність
Безпечність харчових продуктів та ветеринарія
Управління фітосанітарної безпеки
Держсанепіднагляд
Нормативні документи
Нормативні документи
Ветеринарія
СЕС
Фітослужба
Захист прав споживачів
Ціни та ціноутворення
Насінництво
Плани заходів державного контролю
Плани заходів державного контролю
Антикорупційна діяльність
Антикорупційна діяльність
Повідом про корупцію
Нормативно-правова база
Новини
Новини
Новини
Новини структурних підрозділів
Публічна інформація
Публічна інформація
Форма та порядок подання запиту
Законодавство
Інформація про використання публічних коштів
Державні закупівлі
Публічний звіт
ГАРЯЧА ЛІНІЯ
ГАРЯЧА ЛІНІЯ
Штатний розпис
Вакансії
Зразки документів
Результати конкурсів
Кращий державний службовець
Службова електронна пошта (для співробітників)
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області
Людям із порушенням зору
A-
A+
Службова електронна пошта (для співробітників)
Служба
Служба
Громадська приймальня із надання безоплатної первинної правової допомоги
Особисте: Контакти
Керівництво
Розпорядок роботи
Положення
Структура
Установи та підприємства Держпродспоживслужби
Очищення влади
Колективний договір
Кадрова політика
Діяльність
Діяльність
Безпечність харчових продуктів та ветеринарія
Управління фітосанітарної безпеки
Держсанепіднагляд
Нормативні документи
Нормативні документи
Ветеринарія
СЕС
Фітослужба
Захист прав споживачів
Ціни та ціноутворення
Насінництво
Плани заходів державного контролю
Плани заходів державного контролю
Антикорупційна діяльність
Антикорупційна діяльність
Повідом про корупцію
Нормативно-правова база
Новини
Новини
Новини
Новини структурних підрозділів
Публічна інформація
Публічна інформація
Форма та порядок подання запиту
Законодавство
Інформація про використання публічних коштів
Державні закупівлі
Публічний звіт
ГАРЯЧА ЛІНІЯ
ГАРЯЧА ЛІНІЯ
Штатний розпис
Вакансії
Зразки документів
Результати конкурсів
Кращий державний службовець
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Новини
Організація роботи під час війни: що змінилось у Держпродспоживслужбі
Організація роботи під час війни: що змінилось у Держпродспоживслужбі
consudmins
, опубліковано
13 Червня 2022 року о 20:20
Як змінилася робота Держпродспоживслужби за більше ніж 3 місяці з початку російського вторгнення та який стан виконання поточних завдань, обговорювалось під час онлайн-наради з керівниками головних управлінь. Учасники обмінялися досвідом роботи в період воєнного стану та визначили ключові напрями роботи на найближчий час.
З початку введення воєнного стану в Держпродспоживслужбі було організовано налаштування віддалених робочих місць для працівників. Центр обробки даних було перенесено до безпечного місця, а трудові книжки та накази – оцифровано.
Щотижнево відбувався моніторинг місць перебування працівників, пошкодження майна, залучення працівників до захисту країни. Для постраждалих від війни було відкрито спеціальний рахунок.
Крім основних функцій, які виконує Держпродспоживслужба, під час війни з’явилися додаткові напрямки діяльності, за якими була організована робота. Це такі напрямки як:
організація та координація допомоги постраждалому населенню, тваринницьким господарствам;
організація допомоги тваринам, постраждалим від війни;
створення Національної платформи продовольчої безпеки.
Крім того, було створено функціональні підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, серед яких:
забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення;
захисту сільськогосподарських тварин і рослин.
Керівники головних управлінь Держпродспоживслужби доповіли про організацію роботи на місцях. Багато працівників були змушені виконувати роботу у надскладних умовах на територіях, де проходили військові дії.
Т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк подякував керівникам головних управлінь за організацію роботи на місцевому рівні та підкреслив необхідність подальшої плідної праці заради нашої перемоги.
Попередня
Інформація від системи RASFF щодо виявлення гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК) у харчовій добавці, що експортувалася з Німеччини
Наступна
Увага! Несанкціонована речовина етиленоксид в стабілізаторі Lygomme, що використовувалася у виробництві морозива