Перейти до основної сторінки
Відбір зразків харчових продуктів – це один із заходів державного контролю, який вимагає підготовки та компетентності державних інспекторів, що його проводять, адже від цього залежитиметь достовірність отриманих показників. Важливу роль у відборі зразків харчових продуктів відіграє обізнаність державних інспекторів та забезпеченість їх необхідним пакувальним матеріалом та тарою. Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області щороку здійснюється закупівля пакувального матеріалу та необхідного обладнання (термоконтейнери, акумулятори холоду, зондові термометри, ножі, банки скляні з металевими кришками, пластикові бокси, пакети стерильні різних розмірів, сейф – пакети тощо ).
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області 15 вересня 2022 року провело семінар – навчання із начальниками управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, начальниками відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, головними спеціалістами відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області щодо питань відбору зразків продукції для проведення лабораторних досліджень (випробувань). Були детально обговорені наступні питання:
Дане навчання проведено за сприянням Чернівецького регіонального навчально – консультативного центру кадрів АПК, по завершенню всі учасники отримали сертифікати.
Попередня
Наступна