Перейти до основної сторінки
Органічне виробництво – сертифікована діяльність, пов’язана з виробництвом сільськогосподарської продукції (у тому числі всі стадії технологічного процесу, а саме первинне виробництво (включаючи збирання), підготовка, обробка, змішування та пов’язані з цим процедури, наповнення, пакування, переробка, відновлення та інші зміни стану продукції), що провадиться із дотриманням вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції.
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області 22 вересня 2022 року провело семінар – навчання із начальниками управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, начальниками відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, головними спеціалістами відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області про вимоги українського законодавства щодо контролю та нагляду в органічному секторі. Були детально обговорені наступні питання:
Дане навчання проведено за сприянням Чернівецького регіонального навчально – консультативного центру кадрів АПК, по завершенню всі учасники отримали сертифікати.
Попередня
Наступна