• In English
  • Повідомлення щодо виявлення Кадмію у восьминогах «міні», що експортувались з Італії (виробник: Borrelli s.r.l, Italy)
    , опубліковано 08 Грудня 2022 року о 20:20

    До Головного управління  Держпродспоживслужби  в  Чернівецькій області надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 04 листопада 2022 року № 2022.6364-fup 1, стосовно виявлення Кадмію у восьминогах «міні», що експортувались з Італії (виробник: Borrelli s.r.l, Italy; вантажовідправник: Alis Srl, Italy) до України (отримувач: ТзОВ «СІЛЬПО-ФУД», вул. Бутлерова, 1, м. Київ, 02090).

    Держпродспоживслужба в Чернівецькій  області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій  області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

    Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за тел.: (0322) 553409 або звертайтесь до територіальних управлінь.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій