• In English
  • Повідомлення RASFF

    Виявлено  2 – хлоретанолу в камеді рожкового дерева (Е 410), яка використана в складі спецій

    Виявлено несанкціоновану речовину етиленоксид в добавці – стабілізаторі, що використовувалась у морозиві

    Виявлено погіршення органолептичних показників їжі при контакті з пластиковими чашками SINSAY

    Виявлено Salmonella Enteritidis у курятині, що експортувалась з Польщі 

    Виявлено міграції кадмію та свинцю  з каструль, що експортувались з Китаю

    Виявлено перевищення максимального рівня доксицикліну у замороженій курці

    Виявлено 3- монохлор-1,2-пропандіол в рафінованій пальмовій олії

    Виявлено  Salmonella enterica ser. Enteritidis  у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання

    Виявлено атропін  та скополамін у кукурудзяному попкорні

    Виявлено відсутності маркування (відсутнє зазначення алергенів ракоподібних та молюсків) на подрібнених раках

    Виявлено несанкціоновану речовину оксид етилену у насінні лущеного кунжуту

    Виявлено несанкціоновану речовину хлорпірифос–метил у грейпфрутах

    Виявлено металеві дроти у  дигідраті тринатрію цитрату

    Виявлено 3-монохлор-1,2-пропандіол в рафінованій пальмовій олії

    Виявлено Salmonella enterica ser. Enteritidis  у замороженому філе курячому, що експортувалось з Республіки Польща

    Виявлено несанкціоновану речовину оксид етилену у шоколадках з насінням кунжуту

    Виявлено несанкціоновану речовину оксид етилену у насінні кунжуту яке використане при виготовленні енергетичних батончиків

    Виявлено несанкціоновану  речовину  оксид етилену у насінні кунжуту

    Виявлено Salmonella  у курячих крильцях 

    Виявлено  несанкціоновану речовину оксид етилену у насінні кунжуту 

    Виявлено Salmonella enterica ser. Infantis в замороженому м’ясі курятини з гомілок

    Виявлено несанкціоновану речовину оксид етилену в кунжутній олії

    Виявлено фумонізинів в органічних кукурудзяних вафлях

    Виявлено несанкціоновану речовину оксид етилену у насінні кунжуту

    Виявлено високий вміст  кофеїну, синефрину  та неавторизованого новітнього харчового інгредієнта 2-диметиламіноетанолу (DMEA) у харчовій добавці

    Виявлено несанкціоновану речовину оксид етилену у насінні кунжуту, з якого виготовлено хлібні палички

    Виявлено несанкціоновану речовину оксиду етилену  у кунжутовій пасті

    Виявлено Salmonella enterica ser. enteridis у замороженому м’ясі птиці

    Виявлено  незадекларовану  гірчицю  у  кетчупі

    Виявлено несанкціоновану речовину оксид етилену у вилущеному насінні кунжуту

    Виявлено Listeria monocytogenes  у сирі козячому

    Виявлено міграцію первинних ароматичних амінів

    До відома операторів ринку харчових продуктів

    Виявлено зараження пліснявою органічної суміші рослинного походження (серед) з Королівство Данія

    Виявлено Salmonella Enterica ser . Enteritidis і enterica ser. Infantis   в м’ясі курячому механічного обвалювання з Польщі

    Виявлено Salmonella Enterica ser . Enteritidis і enterica ser. Infantis   в заморожених маринованих курячих стріпсах з Польщі

    Виявлено ризик задухи, в результаті споживання неавторизованого Е 410 желейних цукерках

    Виявлено Salmonella Infantis у охолодженій порізаній курятині

    Виявлено  не задекларований арахіс у бісквіті з ароматичним наповнювачем лісового горіху

    Виявлено Salmonella Enterica в охолодженому м’ясі птиці

    Виявлено Salmonella Enterica в заморожених продуктах птахівництва

    Виявлено Salmonella Enterica в охолоджених м’ясопродуктах з птиці

    Виявлено вміст міді в замороженому фруктовому пюре

    Виявлено вміст арсену і ртуті у дитячому харчуванні з тунцем та овочами

    Виявлено неавторизований барвник судан 4 у пальмовій олії 

    Tadalafil в харчовій добавці з Малайзії

    Виявлено Escyherichia coli в сировині сиру

    Виявлено високий вміст  вітаміну D у кормі для собак

    Підозра на спалах харчового отруєння м’ясом свинини

    Виявлено  алколоіди піролізидинів в орегано

    Методичні рекомендації щодо послідовних дій у випадку отримання інформаційного повідомлення швидкого повідомлення про харчові продукти та корми (система RASFF)

    Виявлено антрахінон  (anthraquinone) в зеленому чаї

    Виявлено 2,4 – дінітрофенол   в харчовій добавці

    Виявлено Альфа Гліцерилфорилхолін в харчовій добавці

    Виявлено бензо (А) пірен в кокосовій олії

    Виявлено норовірус в живих устрицях

    Виявлено незареєстрований барвник у червоній пальмовій олії

    Виявлено парафін у воску бджолиному

    Виявлено плісняву в охолодженій ящуроподібній рибі

    Виявлено сальмонелу в суміші смажених овочів

    Виявлено не задекларований та не зареєстрований сільфіт в ліджи

    Виявлено нержавіючу сталь в порошку гемоглобіну

    Повідомлення RASFF

    Сальмонельоз в бройлерах

    Call Now Button
    Будь в курсі подій