• In English
  • НАВЧАННЯ по системі управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), та порядку здійснення утилізації відходів тваринного походження.
    , опубліковано 30 Березня 2017 року о 16:16

    Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області  (м. Чернівці, вул. Сторожинецька, 115, тел /факс 7-34-09, 4-75-81, 51-08-23 ) провело 29 березня 2017 року навчання із операторами ринку Чернівецької області, та керівниками УДПСС в районах та м. Чернівці на якому  розглядались наступні питання:

    1. «Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»:
      • Послідовність запровадження системи НАССР на підприємстві, принципи системи НАССР.
      • Програми передумови системи НАССР.
      • Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами.
    2. «Порядок здійснення утилізації відходів тваринного походження під час забою та виробництва продукції тваринного походження».

    2.1. Виконання вимог Закону України «Про побічні продукти тваринного походження, не призначені для споживання людиною».

    Начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Александрюком Олександром було наголошено про короткі терміні до початку дії статті 20, 21, пункту 4 частини першої статті 64 Закону України «Про основні принципи та вимори до безпечності та якості  харчових продуктів» які набирають чинності з 20 вересня 2017 року.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій