• In English
  • НАВЧАННЯ ДЕРЖАВНИХ ІНСПЕКТОРІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
    , опубліковано 19 Червня 2017 року о 17:17

    В рамках проекту ЄС “Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні” у навчанні на тему “Особливості розробки, впровадження та перевірок процедур, заснованих на принципах НАССР для продуктів нетваринного походження”, прийняли участь делегати Головного управління Держпродспоживслужи в Чернівецькій області.

    Семінар відбувся в м. Івано Франківськ 14 червня 2017 року, на якому розглядались наступні питання:

    1. Небезпечні фактори, характерні для продуктів нетваринного походження. Їх характеристика, розповсюдження та контрольні заходи.
    2. Особливості програм – передумов під час виробництва продуктів нетваринного походження: планування приміщень, вимоги до приміщень, постачання води.
    3. Особливості програм – передумов під час виробництва продуктів нетваринного походження: специфікація та контроль постачальників.
    4. Особливості програм – передумов під час виробництва продуктів нетваринного походження: поводження з відходами та контроль шкідників.
    5. Особливості програм – передумов під час виробництва продуктів нетваринного походження: прибирання та дезінфекція.
    6. Особливості вимог до таких типових процесів, як: випічка, виготовлення кондитерських виробів, заморожування, сушіння, консервування, бродіння, зберігання.
    7. Продукти нетваринного походження: вимоги законодавства, контроль та маркування.

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій