• In English
  • Семінар-навчання спеціалістам державних установ ветеринарної медицини.
    , опубліковано 22 Лютого 2018 року о 17:17

    20.02.2018 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області відбувся семінар-навчання на тему: «Контроль трансмісивних захворювань (ящур тварин, заразний вузликовий дерматит ВРХ). Ведення ветеринарного діловодства при наданні ветеринарних послуг спеціалістами державних установ ветеринарної медицини».

    На навчання запрошувалися  спеціалісти   районних  та  Чернівецької міської державних лікарень ветеринарної медицини,  дільничних лікарень та пунктів ветеринарної медицини.

    На семінарі-навчанні начальником Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області  Александрюком О.Г. було обговорено епізоотичну ситуацію щодо інфекційних захворювань. Спеціалістами управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини проінформовано присутніх щодо  здійснення контролю за  заразним вузликовим дерматитом  та ящуром ВРХ, наголошено на дотриманні законодавчо-нормативних вимог при видачі ветеринарних документів, ветеринарно-санітарних паспортів на тварин та проведенні ідентифікації сільськогосподарських тварин фізичних осіб.  Спеціалістам доведені завдання  з метою забезпечення вимог щодо безпечності харчових продуктів та   правильності оформлення ветеринарної документації.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій