• In English
  • Рекомендації Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області щодо профілактики інфекційних захворювань на територіях, де можливе забруднення питної води:
    , опубліковано 06 Березня 2018 року о 12:12

    В зв’язку із  прогнозованим потеплінням, і як наслідок скресанням криги, льодоходом і  підйомом рівнів води, може погіршитись  якість питної води в джерелах децентралізованого водопостачання (кринична вода) та зростає ризик її забруднення.

    З метою уникнення інфекційних захворювань Вам необхідно:

    – не використовувати для пиття, приготування їжі та миття посуду воду з незнайомих джерел водопостачання,

    – дотримуватись правил особистої гігієни,

    – для пиття і приготування їжі використовувати воду питну фасовану або привізну,
    – в разі забруднення води в криниці, необхідно проводити її очистку та дезінфекцію,
    – у випадку виявлення перших ознак захворювання потрібно терміново звертатись до лікувально-профілактичних закладів.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій