Перейти до основної сторінки
23 травня 2018 року управлінням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області проведено навчання лікарям ветеринарної медицини державних лабораторій ветсанекспертизи на агропродовочих ринках та офіційним ветеринарним лікарям щодо проведення передзабійного клінічного огляду тварин та післязабійної ветеринарно – санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів з нанесення позначок придатності та ветеринарних штампів.
На навчанні розглядалися наступні питання:
По завершенню навчання проведено атестацію спеціалістів шляхом тестування, яку усі учасники успішно здали. 46 спеціалістам було видано допуск на право нанесення позначок придатності та ветеринарних штампів після проведення ветеринарно – санітарної експертизи м’ясотуш.
Попередня
Наступна