• In English
  • Проведена атестація спеціалістів ветеринарної медицини для отримання допуску на право нанесення позначок придатності та ветеринарних штампів
    , опубліковано 25 Травня 2018 року о 11:11

    23 травня 2018 року управлінням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області  проведено навчання   лікарям ветеринарної медицини державних лабораторій ветсанекспертизи на агропродовочих ринках та офіційним ветеринарним лікарям щодо проведення передзабійного клінічного огляду тварин та післязабійної ветеринарно – санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів з нанесення позначок придатності та ветеринарних штампів.

    На навчанні розглядалися наступні питання:

    • Законодавчі вимоги щодо безпечності харчових продуктів.
    • Здійснення державного контролю офіційними ветеринарними лікарями на визначених потужностях.
    • Проведення передзабійного клінічного огляду тварин та післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи м’яса.
    • Основні вимоги до проведення ветеринарно – санітарної експертизи м’яса та м’ясопродуктів на агропродовольчих ринках.
    • Порядок нанесення позначок придатності та ветеринарних штампів після проведення ветеринарно – санітарної експертизи м’ясотуш.

    По завершенню навчання проведено  атестацію спеціалістів шляхом тестування, яку усі учасники успішно здали.  46 спеціалістам було видано допуск   на право  нанесення позначок придатності та ветеринарних штампів після проведення  ветеринарно – санітарної експертизи м’ясотуш.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій