• In English
  • На Буковині відбулося навчання щодо контролю за безпечністю харчових продуктів
    , опубліковано 13 Липня 2018 року о 12:12

    Департамент роботи з персоналом Чернівецького регіонального навчально – консультативного центру кадрів Міністерства аграрної політики та продовольства України за участі Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області провів 12 липня 2018 року навчання щодо контролю за безпечністю харчових продуктів.

    Участь у заході взяли начальники районних та Чернівецького міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, начальники відділів та головні спеціалісти безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини районних та Чернівецького міського управлінь ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, начальники відділів та головні спеціалісти державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства районних та Чернівецького міського управлінь ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

    Під час проведення навчання державні інспектори підвищили рівень знань щодо проведення інспекторських перевірок суб’єктів господарювання, що здійснюють виробництво, зберігання, реалізацію та транспортування харчових продуктів. Виконання завдань операторами ринку щодо запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, вимоги нового законодавства щодо безпечності харчових продуктів та адміністративна відповідальність за невпровадження системи НАССР.

    По завершенню навчання всі учасники отримали відповідні сертифікати.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій