Перейти до основної сторінки
На виконання доручення Голови Держпродспоживслужби В.І.Лапи з метою недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення Чернівецької області, пов’язаної з вживанням шаурми та інших харчових продуктів швидкого приготування, державними інспекторами районних, міського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області буде проведено моніторинг закладів швидкого харчування на території області.
В ході моніторингу буде визначено: наявність МАФів в реєстрі операторів ринку харчових продуктів, наявність у працівників особистих медичних книжок, джерела поступлення сировини, санітарний стан приміщень.
У разі виявлення порушень – буде ініційовано проведення позапланових перевірок, а у випадках відсутності відповідних дозволів, чи порушень законодавства, які становлять загрозу життю та здоров’ю населення – будуть прийматись рішення щодо закриття закладів.
Попередня
Наступна