• In English
  • УВАГА! Як не захворіти на сказ
    , опубліковано 10 Грудня 2018 року о 00:00

    За ініціативи Громадських організацій: “Animal helpers”, “Небайдужі Чернівці” та Головного управління Дерпродспоживслужби в Чернівецькій області в  перше в Чернівцях для широкого загалу, а саме –  волонтерів, власників домашніх улюбленців, ветеринарів та працівників ветеринарних установ, пройде лекція про інфекційні хвороби чотирьохлапих друзів (чума, єнтерит, піроплазмоз  та сказ), як запобігти захворюванню, як зрозуміти, що тваринка захворіла та як надати правильну допомогу, причини сказу і шляхи передавання інфекції.

    Сказ — це гостре інфекційне захворювання тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом сказу. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи. У разі зволікання з наданням кваліфікованої медичної допомоги – смерть неминуча.

    На лекції також буде повідомлено де і як можна безкоштовно провакцинувати чотирьохлапого друга.

    Лекцію прочитають на тему:

    Олександр Александрюк – начальник Головного управління Дерпродспоживслужби в Чернівецькій області  “Сказ  – захворювання тварин та людей (профілактика, методи вакцинації, перелік установ, де проводиться безкоштовна вакцинація собак та інше.)”

    Валерій Допіряк – начальник міської лікарні ветеринарної медицини “Як встановити, що Ваша тварина захворіла. Перші ознаки чуми м’ясоїдних,ентериту, піроплазмозу та інших хвороб”.

    Лекція відбудеться 13.12.2018 о 17.30 за адресою: м.Чернівці вулиця Кобилянської 2 ( другий поверх) в Буковинському медіа центрі «Belle Vue».

    Call Now Button
    Будь в курсі подій