• In English
  • Контроль за організацією харчування в шкільних та дошкільних закладах.
    , опубліковано 01 Березня 2019 року о 16:16

    28 лютого 2019 року на базі закладу загальної середньої освіти с. Вікно Заставнівського району Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області було проведено нараду-семінар на тему: «Здіснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства в шкільних та дошкільних закладах».

             У семінарі взяли участь керівництво та спеціалісти  Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області та районних управлінь.

    На нараді обговорювались питання:

    • організації проведення моніторингових обстежень харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти;
    • ознайомлення з загальними вимогами до харчоблоків;
    • проведення моніторингових обстежень джерел централізованого та децентралізованого водопостачання;

    Керівником ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександром Александрюком акцентувалась увага на необхідності дотримання санітарно-гігієнічних вимог до харчоблоків загальної середньої та дошкільної освіти та вимоги до складання перспективного двотижневого меню, на необхідності забезпечення населення питною водою належної якості відповідно до гігієнічних вимог, на потенційних ризиках при застосування отрутохімікатів під час тощо.

    В практичній частині семінару-наради учасникам продемонстровано організацію роботи харчоблоку загальноосвітнього навчального закладу (опорної школи) села Вікно Заставнівського району, де впродовж останніх шести місяців було зроблено капітальний ремонт та закуплено нове обладнанняю.

    IMG-a8e6f7b5c07fcc3026d7acc59e43e8e7-V

    IMG-04c97da29ca27b0c96da302964a82176-V

    IMG-bad447acb2dbc2b917aa5f91611289d3-V

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій