• In English
  • В Чернівецькій області проведено наради-семінари з питань організації харчування для працівників навчально-виховних закладів.
    , опубліковано 08 Квітня 2019 року о 15:15

    З метою  профілактики гострих кишкових  інфекційних захворювань та  харчових отруєнь серед  організованого дитячого  населення  Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області  проводиться відповідна  робота.

    Зокрема, впродовж березня та на початку  квітня поточного року за ініціативи Головного управління проведені наради з питань дотримання  вимог  санітарного  законодавства при організації харчування дітей у закладах освіти за участю представників управлінь (відділів)  освіти, керівників органів  місцевого  самоврядування і виконавчої влади, органі-заторів  харчування   та  постачальників  харчової   продукції.

    На семінарах було опрацьовано всі нормативно-правові акти, якими необхідно  керуватись при організації харчування дітей у дошкільних та навчальних закладах.  Детально розглянуто  питання проведення процесу  організації  харчування, який складається з: відпрацювання режиму і графіка харчування дітей; визначення постачальників продуктів харчування і продо-вольчої сировини; приймання продуктів харчування і продовольчої сировини гарантованої якості; складання меню-розкладу; виготовлення страв; прове-дення реалізації готових страв і буфетної продукції; надання дітям готових страв і буфетної продукції;  контроль за  якістю та  безпечністю  харчової  продукції  та  готових  страв.Також інформовано про найбільш поширені порушення  вимог  чинно-го  законодавства, які  виявляються  на  об’єктах  нагляду.

    IMG_0507

    IMG_0512

    IMG_0510

    IMG_0517

    IMG_0516

    IMG_0515

    IMG_0511

    IMG_0514

    IMG_0508

     

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій