• In English
  • На Буковині стартували навчання щодо вимог до харчування дітей
    , опубліковано 21 Листопада 2019 року о 11:11

    На виконання регіонального плану заходів “Дітям Буковини – здорове харчування” в Глибоцькому та Герцаївському районах провели семінари з начальниками районних відділів освіти, інспекторами Держпродспоживслужби, директорами шкіл, ліцеїв, відповідальними за харчування в районах та ОТГ, організаторами харчування, постачальниками продукції, працівниками харчоблоків та медперсоналом навчально-виховних закладів.

    Під час навчання розглянули питання щодо:

    – додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти;
    – норм санітарного законодавства для харчоблоків закладів освіти та організації харчування дітей;

    – впровадження системи НАССР у шкільних та дошкільних установах;

    – проаналізували основні недоліки, виявлені в процесі перевірок організаторів харчування у зазначених районах станом на 1.11.2019 року.

    Навчання тривають.

    navch-2

    navch-3

    navch-4

    navch-5

    Call Now Button
    Будь в курсі подій