Перейти до основної сторінки
26 листопада 2019 року було проведено нараду з керівниками органів управління освітою райдержадміністрацій, міських рад та об’єднаних територіальних громад, де була приділена особлива увага питанню щодо впровадження в дію регіонального плану заходів «Дітям Буковини – здорове харчування на 2020 – 2022 роки» який затверджений розпорядженням Чернівецької обласної державної адміністрації від 21.11.2019 року № 1128 – р. В нараді взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, які висвітили наступні питання: – Впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) на харчоблоках закладів освіти; – Порядок проведення заходів державного нагляду (контролю) з питань дотримання вимог законодавства про безпечність харчових продуктів та санітарного законодавства у закладах освіти області; – Проведення лабораторно – інструментальних досліджень харчових продуктів та готових страв в закладах освіти області. Наголошено про проведення оцінки функціонального стану матеріально – технічного забезпечення закладів освіти, відповідно до примірного паспорту харчоблоку закладу освіти та розробку плану заходів з покращення матеріально – технічної бази харчоблоків.
Попередня
Наступна