• In English
  • Буковинських медиків на роботу возять тролейбусами та шкільними автобусами
    , опубліковано 23 Березня 2020 року о 22:22

    У Чернівцях станом на 23 березня в першу зміну (з 7:00 до 09:30) курсувало 43 тролейбуси, в другу зміну (17:00 до 20:30) – 37. Усі транспортні засоби обробляють дезінфекційним розчином “Санітаб”, екіпажі кожного тролейбуса укомплектовані засобами захисту (масками, одноразовими рукавичками).

    Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області доручило начальникам районних управлінь відомства забезпечити транспортування медпрацівників на робочі місця в заклади охорони здоров’я регіону, відповідно до розпорядження керівника робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від 19.03.2020 №10.

    Так, для перевезення персоналу в районні медзаклади та лікарні м. Чернівці залучено:

    – у Новоселицькому районі – 6 автобусів (3 шкільні автобуси відділу освіти райдержадміністрації, 2 шкільні автобуси Магальської та Мамалигівської  ОТГ та 1 Новоселицької ОТГ);

    – у Герцаївському – 2 (шкільні автобуси та Герцаївської ОТГ);

    – у Сторожинецькому – 6 (1 шкільний, 4 – Сторожинецької ОТГ та 1 – Красноїльської ОТГ);

    – у Заставнівському – 1 (шкільний автобус Заставнівської ОТГ, який забезпечує перевезення медичного персоналу лише в медичні заклади району);

    – у Кіцманському – 3 (1 шкільний, по 1 – Ставчанської та Кіцманської ОТГ).

    Крім того, в Хотинському та Путильському районах виділили по 1 пришкільному автобусу від відділу освіти райдержадміністрації для перевезення медперсоналу до ЦРЛ. Водії цих транспортних засобів забезпечені засобами індивідуального захисту та антисептиками для рук. Для проведення дезінфекції транспорту визначено спеціальні майданчики на відповідних адмінтериторіях.

    Разом із тим триває роз’яснювальна робота в закладах  торгівлі, на ринках та підприємствах. Упродовж 23 березня відвідано 102 об’єкти.

    Також у складі мобільних груп спільно з працівниками Служби з надзвичайних ситуацій та Нацполіції фахівці Головного управління перевіряють суб’єктів господарювання на забезпеченість засобами захисту, проведення дезінфекції робочих місць та дотримання карантинних обмежень.

    Крім того, працівники ГУ ДПСС контролюють та беруть участь у дезобробці ринків у населених пунктах регіону.

    Робота щодо протидії поширення коронавірусу в області триває щоденно.

    4

    12

    11

    2

    5

    6

    10

    7

    1

    9

    13

     

    Call Now Button
    Будь в курсі подій