• In English
  • МОНІТОРИНГОВІ ПЕРЕВІРКИ в «ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ»
    , опубліковано 04 Листопада 2020 року о 16:16

    Фахівці Держпродспоживслужби Буковини продовжують здійснювати моніторингові перевірки по дотриманню карантинних обмежень, зокрема на територіях Кіцманського, Заставнівського, Вижницького, Хотинського районів та міст Новодністровськ, Чернівці, які віднесені до «червоного» рівня епідемічної  небезпеки  поширення COVID-19.

    Впродовж 2-3 листопада поточного року спільно із працівниками Націо-нальної поліції перевірено  81 заклад, з   них 42  – у вечірній час.

    При обстеженні  27 закладів продовольчої торгівлі ( в т.ч. 2 агропродо-вольчі рнки), порушення протиепідемічних заходів встановлено у 7 (25,9%), які розташовані на території Заставнівського, Кіцманського, Хотинського районів. Також порушення встановлено в одному закладі непродовольчої торгівлі у Вижницькому районі.

    Особлива приділялась увага щодо роботи закладів громадського харчування в умовах карантинних обмежень. В денний період перевірками охоплено 8 таких закладів. У вечірній час після 18.00 год. здійснено  рейдові  обстеження 40 закладів громадського харчування   в селах Мілієве, Іспас Виж-ницького району,  с.Данківці  Хотинського району, містах Кіцмань, Сокиряни, Чернівці ( район Садгора). За результатами проведених перевірок  порушень щодо карантинних обмежень не встановлено.

    Через недотримання карантинних вимог складено 5 протоколів за статтею 42 Кодексу України про адміністративні правопорушення та надано 5 реко-мендацій. Суб’єктам господарювання доведено вимоги роботи  закладів в умовах карантину.

    Робота в даному напрямку продовжується.

    noch-2noch-3noch-4

    Call Now Button
    Будь в курсі подій