• In English
  • Особливості дотримання вимог cанітарного регламенту при організації харчування для закладів загальної середньої освіти
    , опубліковано 15 Січня 2021 року о 17:17

    Відповідно до доручення Чернівецької обласної державної адміністрації від 06.01.2021 року № 1 – І «Щодо окремих аспектів впровадження вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, який набуває чинності з 1 січня 2021 року Головним управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за участю представників Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА проведено семінар – навчання з організаторами харчування приватної форми власності щодо особливостей дотримання вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти.

    На нараді було обговорено 3 (три) питання: особливості дотримання вимог Санітарного регламенту при організації харчування в закладах загальної середньої освіти,  вимоги до організаторів харчування в закладах загальної середньої освіти щодо безпечності та якості харчових продуктів, складання перспективного двотижневого меню відповідно до вимог Санітарного регламенту.

    Під час обговорення опрацьовані проблемні питання дотримання вимог Санітарного регламенту та організації харчування в закладах загальної середньої освіти.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій