• In English
  • Дотримання протиепідемічних вимог при проведенні ЗНО
    , опубліковано 16 Червня 2021 року о 23:23

    В період з 25.05.2021 р. по 15.06.2021 р.  на території області в 38 закладах освіти  відбулась 151 сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Основні пункти тестування знаходилися в м. Чернівці   – це 17 пунктів, де проводено 74 тестування, також були задіяні заклади   в містах Хотин, Кіцмань, Вижниця, Заставна, Новоселиця,  Сокиряни,  Сторожинець, смт. Путила,  Глибока, Кельменці та інші.

    Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в  Чернівецькій  області перед початком ЗНО з кожного окремого предмету проводилися обстеження по виконанню протиепідемічних вимог, визначених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року №24 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випро-бовування в період карантину в зв`язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

    За результатами обстежень всі пункти ЗНО були забезпеченні засобами індивідуального захисту, антисептиками та дезінфікуючими засобами. В усіх закладах, де проводилося тестування було створено умови для дотримання соціальної дистанції, а саме: розмітки, розроблені маршрути для учасників ЗНО; в класних приміщеннях визначені місця розсадки учасників з дотриманням їх дистанціювання не менш ніж 1,2  м один від одного.

    Порушень дотримання протиепідемічних вимог не встановлено.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій