• In English
  • Буковинців попереджають про небезпечні заготовки для випічки
    , опубліковано 13 Серпня 2021 року о 11:11

    Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 6 серпня 2021 р. №2021.3977-fup2 стосовно вилучення від одержувачів напівфабрикатів та заготівлі для випічки з Італії, що містять стабілізаторну добавку з Франції, яка перевищує MRI для оксиду етилену та експортувались з Італії (гуртовик: Unigra s.r.l., Coselice) до України (отримувач: ТОВ «Мастер Мартіні Україна», вул. Здолбунівська, 3А, м. Київ, 02081).

    Держпродспоживслужба в Чернівецькій області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

    Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за тел.:

    (0372) 51-13-89;
    (0372) 51-13-92, або звертайтесь до територіальних управлінь.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій