• In English
  • Правила приготування домашньої тушонки
    , опубліковано 13 Березня 2022 року о 14:14

    Сьогодні ми єдині, як ніколи! Наші захисники, що тримають оборону на фронті безперечно віра та сила для нас. Проте хочеться не забувати і про тих, хто трудиться в тилу. Тисячі волонтерів, які взяли на себе обов’язок забезпечити наших військових та оборонців усім необхідним, у тому числі й продуктами харчування.

    Для таких потреб однією з найактуальніших страв стала м’ясна та рибна консервація.

    Однак недотримання температурного режиму обробки чи технології приготування тушонки спричиняє ризик виникнення різного роду отруєнь, зокрема смертельного ботулізму. Отож варто звернути увагу на важливі етапи в приготуванні консерви.

    maket-tushonka

    Call Now Button
    Будь в курсі подій