• In English
  • Кальян у приміщенні шкодить працівникам кафе, барів і ресторанів
    , опубліковано 25 Травня 2023 року о 12:12

    ➡️Робочий день офіціантів чи барменів у середньому триває 10–12 годин.

    ⚠️Увесь цей час працівники кафе, барів і ресторанів, переважно молодь, змушені перебувати в приміщенні, заповненому шкідливим кальянним димом, за солодкуватим запахом якого ховаються :
    🔹️хром,
    🔹️свинець,
    🔹️миш’як,
    🔹️формальдегіди,
    🔹️монооксид вуглецю,
    🔹️аміак та інші шкідливі речовини.

    🔰Тривале пасивне куріння може спричинити отруєння чадним газом, а надалі астму, ішемічну хворобу серця, інсульт і навіть рак легень, стравоходу та шлунка cutt.ly/U5ceQ05.

    👆Проведення позапланових перевірок закладів ресторанного господарства захистить здоров’я і працівників, і відвідувачів від шкідливого впливу кальянного диму.

    ✅️Захищай своє право на бездимне повітря — повідом про порушення через сервіс Центру громадського здоров’я nosmoking.phc.org.ua.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій