Перейти до основної сторінки
➡️Робочий день офіціантів чи барменів у середньому триває 10–12 годин.
⚠️Увесь цей час працівники кафе, барів і ресторанів, переважно молодь, змушені перебувати в приміщенні, заповненому шкідливим кальянним димом, за солодкуватим запахом якого ховаються : 🔹️хром, 🔹️свинець, 🔹️миш’як, 🔹️формальдегіди, 🔹️монооксид вуглецю, 🔹️аміак та інші шкідливі речовини.
🔰Тривале пасивне куріння може спричинити отруєння чадним газом, а надалі астму, ішемічну хворобу серця, інсульт і навіть рак легень, стравоходу та шлунка cutt.ly/U5ceQ05.
👆Проведення позапланових перевірок закладів ресторанного господарства захистить здоров’я і працівників, і відвідувачів від шкідливого впливу кальянного диму.
✅️Захищай своє право на бездимне повітря — повідом про порушення через сервіс Центру громадського здоров’я nosmoking.phc.org.ua.
Попередня
Наступна