• In English
  • Проведено зустріч з жителями та садоводами с.Рідківці по питаннях використання пестицидів.
    , опубліковано 24 Липня 2019 року о 01:01

    Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області 23 липня 2019 року було ініційовані збори в с. Рідківці Новоселицького району з приводу дотримання фітосанітарних та санітарних законодавчих вимог при провадженні господарської діяльності в галузях рослинництва та садівництва. На нараді були присутні голова Магальської об’єднаної територіальної громади Новоселицького району, староста села Рідківці, фізичні та юридичні особи, які здійснюють обробку полів та садів, а також заявники, які скаржаться на неправомірну діяльність останніх. В ході зустрічі обговорено ряд питань, що стосуються використання, зберігання та застосування пестицидів в межах та за межами населеного пункту.

    Крім того, були проаналізовані основні порушення фітосанітарного та санітарного законодавства, які висвітлювалися в скаргах заявників та спільно вирішувалися шляхи усунення зазначених порушень в межах чинного законодавства.

    На завершення роботи начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк подякував усім учасникам за розуміння актуальності зазначеного питання. Він наголосив, що служба максимально відкрита до діалогу та співпраці з усіма зацікавленими сторонами задля як найшвидшого врегулювання усіх проблемних питань.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій