• In English
  • Дотримання карантинних обмежень на Буковині перебуває під постійним пильним контролем Держпродспоживслужби
    , опубліковано 06 Вересня 2020 року о 10:10

    Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області інформує, що з 27.02.2020 по 03.09.2020 року було організовано моніторингові обстеження суб’єктів господарювання щодо дотримання ними протиепідемічних вимог.

    Загалом такими перевірками було охоплено 14 645 (зокрема за останній тиждень – 852) об’єктів, з яких 12 849 (за останній тиждень – 762) – спільно із працівниками Головного управління Нацполіції, ДСНС та органами місцевої влади. Спеціалісти Держпродспоживслужби здійснювали профілактичні та протиепідемічні заходи, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної інфекції в закладах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування, на агропродовольчих ринках, у перукарнях і салонах краси та на інших об’єктах  критичної інфраструктури.

    Загалом, за результатами проведених заходів, було складено 442 (за останній тиждень – 28) протоколів про адмінправопорушення,  надано 261 (зокрема за останній тиждень – 1) припис щодо необхідності дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання та 10 828 (за останній тиждень – 55) рекомендацій (пропозицій).

    Крім того, здійснено 2012 (за останній тиждень – 31) перевірок на агропродовольчих ринках, складено 118 протоколів (зокрема за останній тиждень – 9), надано 15 приписів та 64 (за останній тиждень – 3) пропозиції.

    Також були проведені рейдові перевірки щодо дотримання протиепідемічних вимог у 4275 (за останній тиждень – 155) закладах продовольчої торгівлі. Порушення виявили на 668 (за останній тиждень – 22) об’єктах,  складено 189 (за останній тиждень – 18) протоколів про адмінправопорушення, надано 116 приписів щодо усунення зафіксованих недоліків та 362 (за останній тиждень – 3) пропозиції.

    У рамках моніторингу проведено 1792 (зокрема за останній тиждень – 200) перевірки закладів торгівлі непродовольчими товарами, виявлено порушення у 716 (зокрема за останній тиждень – 8) магазинах, складено 9 (за останній тиждень – 1) протоколів, надано 39 приписів та 669 (за останній тиждень – 7) пропозицій.

    Перевірено дотримання карантинних обмежень у 1204 (зокрема за останній тиждень – 147) закладах громадського харчування, зафіксовано порушення у 342 (за останній тиждень – 9). За результатами виявлених недоліків складено 103 протоколи (за останній тиждень – 1), надано 38 приписів та 213 (за останній тиждень – 8) пропозицій.

    Крім того, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області обстежували й інші об’єкти критичної інфраструктури. Загалом перевірили 2143 об’єкти (зокрема за останній тиждень – 299), виявили 352 (за останній тиждень – 39) порушення. За їхніми результатами складено 21 протокол (за останній тиждень – 1), надано 53 приписи (за останній тиждень – 2) і 291 (за останній тиждень – 41) пропозицію.

    За період карантину спеціалісти Держпродспоживслужби перевіряли й громадський транспорт – 755 (за останній тиждень – 129) одиниць та виявили 50 порушень, склали 13 протоколів, надали 12 приписів і 31 рекомендацію.

    Моніторинг щодо дотримання протиепідемічних вимог у Чернівецькій області триває.

    IMG-f72c7bd99fa61f341743edc3d6dc61e8-VIMG-c8e7dfc5979ee5e845561613eebc4eae-VIMG-b700ad04e2e427cc0e1392fdde37d29e-VIMG-469803833a209b733f4b2291949c91fd-VIMG-7448085bec993764a08857a51f5d6ec1-VIMG-935310f2ad67ad6250545aa9f38326c8-VIMG-79474c9107617716f408084edbea116a-VIMG-3152f0b8bb49283251693aa1406f4ee3-VIMG-536f72a3b5fa953866012c526ff70df5-VIMG-91fe915dfc01c4d5c921cf4795784a6a-VIMG-69c4b3d3d37735d8e508df57a6fe8fd2-VIMG-37c1b8a26b1b77e3208c7e6919197a6f-VIMG-017edf6e14a2b234bc6e5c6996cf90df-VIMG-9f71210940f4976de777a2657e55e729-VIMG-8dce942181a1ec4a99413dcdf5ec4c91-VIMG-8a59f80bfa8109f2b0e0905f4bc02b98-VIMG-7dee2cc216ba38de69782bbdf246accd-VIMG-6e6370fafb4cf97044eddcd1301bf993-VIMG-4e9bfba6ac86619282952274fe46deb3-VIMG-2c106f10bfb679e5c48e6eee66257923-VIMG-1fc27e0b678007f736d64f7b7a9dfc93-V

    Call Now Button
    Будь в курсі подій