• In English
  • Роз’яснювальна робота щодо профілактики вірусу COVID-19 у регіоні
    , опубліковано 12 Листопада 2020 року о 01:01

    Відповідно до епідемічного зонування, до «червоного» рівня епідемічної  небезпеки  поширення COVID-19 відносяться всі адміністративно-територіальні одиниці Чернівецької області окрім Герцаївського та Путильського районів.

    Головне управління продовжує свою роботу щодо проведення моніторингових перевірок по дотриманню карантинних обмежень, зокрема в закладах громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо) спільно із працівниками Національної поліції України.

    Так, в денний період перевірками охоплено 5 таких закладів в Глибоцькому районі та м. Чернівці. Порушення  встановлені в  кафе-барі «Fusion» по вул. Університетській 26  м.Чернівці, де був відсутній захисний екран, власнику надана рекомендація щодо усунення порушення.

    У вечірній час після 18.00 год. здійснено  рейдові  обстеження 73 закладів громадського харчування у Вижницькому, Новоселицькому, Сокирянському, Хотинському, Сторожинецькому, Кіцманському районах та м.Чернівці. За результатами проведених перевірок  порушення встановлено  в кафе «Пікантіко», «Корчма», «Столова №1» м.Чернівці, які працювали попри ряд заборон (зокрема протоколом № 52 засідання позачергового засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 07.11.2020 року визначено, що заклади громадського харчування мають право працювати  з 8:00 до 18:00 за умови допуску не більше 20 відвідувачів з дотриманням вимоги до площі 10 м. кв. на одну особу).

    Роз’яснювальна робота щодо профілактики вірусу COVID-19 у регіоні триває.

    Call Now Button
    Будь в курсі подій